Természet

A CO2-kibocsátás csökkentése

Egy laptop, asztali számítógép vagy okostelefon gyártása hozzájárul az élete során keletkező CO2-kibocsátás nagy részéhez. A laptopok esetében a kibocsátás 75–85% -a a gyártásnak köszönhető. Azzal, hogy az eszközök 98% -át visszavesszük az ügyfelektől, és új vevőket találunk számukra, 36% -kal csökkentjük a CO2-kibocsátást. Az elektronikus hulladék a leggyorsabban növekvő hulladékáram világszerte. A termék élettartamának megkétszereződése majdnem felére csökkenti vásárlóink E-hulladékát, ezzel segítve a bolygónkat. Ennek a munkának az összesített hatása jelentős, és potenciálisan képes csökkenteni a globális kibocsátást és támogatni a globális felmelegedés elleni küzdelmet.

A zöld értékrend tudatosulása

Azzal, hogy a világ ráébred az informatikai használat által okozott kibocsátásokra és hulladékokra, a vállalatoknak egyre inkább bizonyítaniuk kell, hogy fenntarthatóan cselekszenek. A FIINNPC technológia életciklus-kezelése lehetővé teszi számukra, hogy ezt megtegyék.

Csomagolóanyagok újrahasznosítása

Újra felhasználjuk az összes csomagolóanyagot, és további papírkaronokat használunk. A környezetvédelmi termékdíjat megfizetjük.