• 0 Item
 • Email
 • 06-20-347-7011
  (H-P: 9-16)

Hogyan vásárolhatok?

Tőlünk egyszerűen és könnyedén rendelhet

Webáruházunk kizárólag az interneten üzemel. Csak az online áruházon felületén át leadott megrendeléseket fogadjuk. A megrendelésnél kiválaszthatja, hogy személyes átvételt kér-e (Bp, 18. ker) vagy futáros kiszállítást. A webáruház tulajdonosa és üzemeltetője:

Educational Technologies Finland
Adószám: 26906274-2-51, email: info.educatio@gmail.com, Tel: 06 20 347 7011 (H-P 9-16)

Fizetési módok:

1. Személyes átvételnél készpénzzel,

2. Futárszolgálatos kiszállításnál utánvétellel tud fizetni a futárnak, készpénzzel vagy bankkártyával.  

 

 

Magyar számla

Rendelésével együtt kapja meg minden esetben. Ez egyben a termék garancia dokumentuma is, így jól őrizze meg! 

 

  Regisztráció

  Vásárolhat vendégként vagy regisztrációval. Javasoljuk, hogy regisztráljon, mert a későbbiekben sokkal egyszerűbben, gyorsabban tud majd vásárolni.

   

  Termékek böngészése és keresése

  Termékeket az weblap teltején található termék-kategóriákban tekintheti meg, vagy a keresőmező segítségével kereshet.  A keresőmező az oldal jobb felső sarkában helyezkedik el. Válassza ki a kívánt termék-kategóriát, nézze meg, milyen termékek találhatók benne. Ha egy terméket részletesebben meg szeretne tekinteni. A termékek alatti "további info" gombra kattintva  megtalálja a termék kártyát részletes leírással. Itt ki tudja majd választani a rendelhető extrákat illetve az elérhető kérhető ajándékokat.  A fő termék képek valós termék fényképek, melyet mi készítettünk. Nálunk nem internetről kimásolt képet lát, így tudja mire számíthat.


  Kosár

  Ezután már nagyon egyszerű vásárolni: beteszi a kívánt terméket a Kosárba. Ezután folytathatja a vásárlást vagy ha befejezte a rendelést a pénztárhoz fáradhat. A Kosara aktuális tartalmát és értékét az oldal bal felső részén kísérheti figyelemmel. A "ceruza" ikonra kattintva a rendelését időközben szerkesztheti.

   

  Tovább a pénztárhoz

  Itt kell megadni a szállítási, számlázási adatait. Eldöntheti, hogy a terméket személyesen óhajtja-e átvenni vagy kiszállítást kér. Ha raktárról személyesen viszi el a terméket a pontos elérhetőséget emailen küldjük Önnek a visszaigazolásban.

  Áttekintheti a megrendelését, ellenőrizheti az adatokat, végül kattintson rá a "Rendelés elküldése" gombra. A megrendelésről azonnali, automatikus visszaigazolást küldünk e-mailben.