Szállítási és átvételi információk:

Amikor a rendelését leadja a webáruházunkban kiválaszthatja a kiszállítási módot. A szállítási költséget az áruház automatikusan kikalkulálja a megrendelt termékek súlyát alapul véve.

1. Ingyenes áruátvétel

Az árut átveheti személyesen budapesten a 18. kerületben. A pontos átvételi címet a megrendelése visszaigazolásában fogjuk elküldeni.

2. Futárszolgálatos kiszállítás

A futáros kiszállításnál Ön a futárnak készpénzzel vagy bankkártyával fizethet. A kiszállítás a rendelése leadásától 1-3 munkanapot vesz igénybe. Ha adott nap szeretné megkapni rendelését, kérem az  "Jegyzetek"ablakban adja meg a kért napot.

A kézbesítés munkaidőben, jellemzően 8 és 17 óra között történik, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a megrendelt terméket (például munkahely). Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, értesítést hagy, ön pedig az ott megadott telefonszámon érdeklődhet a diszpécsertől a csomagról. A futár még egyszer megkísérli a kiszállítást. Ha másodszorra is sikertelen a kiszállítás, akkor az árut a futárszolgálat visszahozza telephelyünkre, és a megrendelését töröljük.

A rendelés során az "Jegyzetek" ablakba beírhat minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet. Például, ha nem ön, hanem valaki más veszi át a terméket, mindenképpen adja meg az illető személy nevét és elérhetőségét. Nehezen megtalálható munkahely esetén érdemes pontosan megadni az emelet- és ajtószámot, illetve rövid útbaigazítást adni, amely alapján a futár könnyebben odatalál.

 

Szállítási díjak országosan (Bruttó árak)
Súly kg --> 0 - 10 10,1 - 20 20,1 - 30 30,1 - 40 40,1 - 50 50,1 - 60 60,1 - 70 70,1 - 80
Ft/cím --> 2450 2900 3500 4000 5500 6600 8100 9000

 

FONTOS! Minden kiküldött csomag biztosítva van. Ha a kézbesített csomagon sérülést tapasztal, kérjük, ne vegye át azt a Futártól. Ez esetben 2 teendője van. Értesítse cégünket az esetről, illetve a Futárral mindenképpen kárfelvételi jegyzőkönyvet készíttessen.  Ha a csomagolást rendben találta és átvette a csomagot, a Futár jelenlétében nyissa fel a csomagot, győződjön meg a tartalma meglétéről és sértetlenségéről. Amennyiben itt tapasztal sérülést, úgy a Futárral készíttessen kárfelvételi jegyzőkönyvet és értesítsen minket is. Ezen jegyzőkönyv birtokában a csomagsérült terméket cégünk a bejelentést követően haladéktalanul újra megküldi Önnek. Amennyiben kárfelvételt a futár jegyzőkönyvvel nem igazolja, úgy a Futárszolgálat reklamációt már nem fogad el.