• 0 Item
  • Email
  • 06-20-347-7011
    (H-P: 9-16)

Referenciák

Kovácsházy Dénes, Ügyvezető MULTICOM Contact Kft

“A FINNPC egy nagyszerű webáruház használt minőségi és márkás számítógépek vásárlásához. Nekünk komoly kihívást jelentett a Windows 7 és az audió. Az audió nagyon fontos cégünk számára, hiszen a call centerünkben ezen keresztül tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel. Az Education Technologies Finland kitűnő szolgáltatást és gyors támogatást nyújtottak a probléma megoldásához. Nagyon jó Dell Optiplex PC-ket vásároltunk a cégtől, amelyeken mind a Windows 7 mind az audió tökéletesen működik. Nagyon elégedettek vagyunk a kapott szolgáltatás és a termékek minőségével.”

NAGYON ELÉGEDETTEK VAGYUNK A KAPOTT SZOLGÁLTATÁS ÉS A TERMÉKEK MINŐSÉGÉVEL.

dr. Vérti Zsuzsanna, A MI OTTHONUNK MAGAZIN

“Cégünk pozitívan meglepődött, amikor a www.finnpc.net web oldalt felfedezte, és számítógépeket, monitorokat rendelt. Kitűnő állapotú és jó minőségű, nem mellékesen nagyon jó árfekvésű használt számítógépeket és monitorokat kaptunk. Amikor az alkalmazottaink is látták, ők maguk is vásároltak a cégtől saját otthoni használatra. A www.finnpc.net nagyon jó webhely, ha valaki használt üzleti számítógépet keres. Minden részletes adatot feltüntetnek – sok más forgalmazónál nem ez a helyzet –, és meg is lehet tekinteni a termék valós képét, nem egy internetről kimásoltat.”

AJÁNLJUK MINDENKINEK, AKI MINŐSÉGET JÓ ÁRON KÍVÁN MEGVÁSÁROLNI.

Kispesti Deák Ferenc Gimnázium

“Számításokat végeztünk és rájöttünk, hogy itt nagyon vonzó árakon tudunk vásárolni számítógépeket és monitorokat nagy mennyiségben. Öt használt számítógépet tudtunk megvásárolni a diákoknak egy új gép áráért. A számítógépek és monitorok teszteltek, átvizsgáltak és nagyon tiszták voltak. Ahogy az ajánlatban szerepelt, minden kábelt, billentyűzetet és egeret megkaptunk a gépekhez. A cég rugalmas fizetési feltételeket is biztosított”

AJÁNLJUK MINDEN INTÉZMÉNYNEK, AKIK MEGBÍZHATÓ CÉGTŐL SZERETNÉNEK VÁSÁROLNI!

Láng Szilárd, Best Kontakt Kft

“Cégünk több alkalommal vásárolt már számítógépeket az Education Technologies Finlandtól, és éltünk az áfamentes vásárlási lehetőséggel. Ezzel az adómentes lehetőséggel, 22%-al alacsonyabb árakon tudtunk vásárolni! Emellett stabil és jó minőségű számítógépekhez jutottunk”

AJÁNLJUK MÁS KISEBB ÉS KÖZEPES CÉGEKNEK IS, MERT OLCSÓN ÉS EGYSZERŰEN VÁSÁROLHATNAK MINŐSÉGI SZÁMÍTÓGÉPEKET ÉS MONITOROKAT!

Pukancsik Pálné, magánszemély

“Nagyon jó és modern Dell asztali PC-t vásároltunk vonzó áron. A Program Plus+ szolgáltatás nagyszerű volt, mert így a számítógépet az összes szükséges programmal együtt telepítve kaptuk meg, és erről részletes telepítési dokumentumot is kaptunk. A cég nagyon segítőkész volt, bemutatták a programokat és, hogy ezek hogyan működnek a számítógépen. Emellett számos kapcsolódó kérdésünkre is választ kaptunk”

NAGYON AJÁNLJUK MINDENKINEK, AKIKNEK FONTOS A SZOLGÁLTATÁS ÉS A TERMÉKEK JÓ MINŐSÉGE!