• 0 Item
  • Email
  • 06-20-347-7011
    (H-P: 9-16)

PARTNERSÉG

DELL OPTIPLEX 980 SFF GO!Egyszerűen problémamentes használt számítógépeket, monitorokat és alkatrészeket kínálunk Önnek. Nem kell átvizsgálnia, tisztítania a gépeket, így 100%-ban tud az értékesítésre fokuszálni. A legkeresettebb modellekhez nagyon vonzó áron juthat hozzá. Minden darab bevizsgált, tesztelt és tiszta.

Nem számít, hogy egy darabról vagy teljes raklapról van szó. Nem adunk el sérült, vagy hibás termékeket. Ezen felül a piacon a leghosszabb garanciát nyújtjuk, rendeljen operációs rendszerrel vagy anélkül. A legtöbb termékünkhöz 1 éves garancia jár.


Kiváló modellek, normál vagy mennyiségi árazás alapján.

A FINNPC egyszerűen többet nyújt Önnek. További kérdéseivel ide fordulhat: info.educatio(kukac)gmail.com.   A FINNPC partnereket keres Magyarországon kívül is: mint pl. Szlovákia, Szlovénia, Románia, Horváthország.

 

FINNPC - Education Technologies Finland

A mi vállalkozásunk az Education Technologies Finland, Finnországból származik és nagy mennyiségben forgalmaz használt üzleti számítógépeket. A berendezések jó minőséget garantáló neves gyártóktól származnak, mint HP, Dell és Samsung. Ügyfeleinknek minőségi számítógépekre van szüksége vonzó árakon. Nálunk mindezeket megkaphatja – minőség és legkedvezőbb ár a magyarországi piacon.

 

DELL GO!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tapasztalat

Munkatársainknak több mint 20 éves tapasztalata van nemzetközi cégekkel Compaq, Dell, Oracle való együttműködés területén és céges rendszerek sikeres szállításában.  Reméljük, Önt is hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetjük és személyesen megtapasztalhatja szolgáltatásunk minőségét.

Educational Technologies Finland
Adószám: 26906274-2-51, email: info.educatio@gmail.com, Tel: 06 20 347 7011 (H-P 9-16)