FINNPC minőség

A használt számítógépek piacán nincsen egységes standard a kategóriás berosolásra. Tehát az értékesítők saját maguk sorolhatják termékeiket A-kategóriába. A mi üzletpolitikánkban a monitorok akkor esnek A- kategóriába, ha egyáltalán semmilyen hibájuk nincs. Nincs pixelhiba, nincs vizuális zavaró karcolás, elszíneződés, stb. A laptopok jó állapotúak, tiszták és az akkumlátoruk tesztelt. Az A-kategóriás laptopok általában annyira szép állapotúak, hogy ha egy új és egy használt ugyanazon modellt egymás mellé helyezünk, annyira hasonlóak, hogy sokan nem fogják tudni megmondani, hogy melyik az új vagy a használt. Az asztali számítógépek pormentesek, tiszták és hibátlanul működnek. Ha használt gépet vásárol, azért ne feledje, hogy nem egy új készülékről van szó. Lehetnek kisebb kopásaik, karcolásaik, vagy korábbi jelzések rajtuk, hogy használták már őket. Ha megbízható eladótól vásárol jól kiválasztott modellt, akkor jó és hasznos géphez fog hozzájutni, és ami a legjobb, hogy egy új készülék árának csak a töredékét fogja fizetni.

Mit várhat el egy jó használt géptől?

Biztosan nem tudja vagy nem gondolt rá, hogy a gépe már fél éve útnak indult.  Megbízható kapcsolatokat alakítottunk ki leasing-beszállítókkal, és a tőlük rendelt gépek (márkák) biztosan a legjobbak.  A konfigurációkat úgy választjuk ki, hogy azokat még sok évig élvezhesse.  Sok márka rossz minőségű, mások működnek valahogyan, a legjobb választás minden szempontból a DELL.  A termékek minősége már régóta ismert.  A gépek a tengeren át hosszú utat tesznek meg Magyarországig, ezért a szállításra különös figyelmet fordítunk.  A csomagolás és szállítmányozás nagyon fejlett, ezért a gépek védve vannak a hosszú úton.  

Hogyan készítjük elő a gépeket az Ön számára?  Milyen feladatokat kell elvégezni a gép eladása előtt?  A gépek korábban általában cégeknél voltak használatban, ezért szinte mindegyiken vannak matricák, melyeket el kell távolítani.  A PC-k belülről porosak, egyik jobban, mint a másik.  Ezeket sűrített levegővel kitisztítjuk, hogy a ventillátorok, a tápegységek és a ház belülről tiszták legyenek.  Ez nagyon fontos a gép későbbi élettartama szempontjából.  Ettől függetlenül ezt közel sem minden kereskedő teszi meg.

Ezzel biztosítjuk, hogy Ön egy jó márkát és modellt, illetve egy tiszta és jól működő használt készüléket kapjon. Sok ügyfél meg is lepődik.  A készülék új vagy használt?  Használt, DE vannak használt készülékek és kitűnő használt készülékek. Ugye?

Az következő linkre kattintva további információkat olvashat

A monitorok egy külső tisztításon, míg a TFT panelek egy nagyon alapos kétrészes tisztító folyamaton esnek át.  A monitort egy teszt programhoz csatlakoztatjuk és vizuálisan megvizsgáljuk az esetleges eltéréseket.  Egyúttal a beállításokat visszaállítjuk vagy ellenőrizzük.  A monitor menüjét programmal le lehet zárni.  A menü zárolását feloldjuk, ha az korábban be volt állítva.

A PC-ket egy kétrészes folyamat keretében kívülről megtisztítjuk.  A PC-t beindítjuk és a BIOS menü beállításait úgy határozzuk meg, hogy a gépet könnyen használatba tudja venni.  Egy üzleti gép BIOS menüjében sok különböző funkció található, ezért gondoskodunk arról, hogy az operációs rendszert könnyen tudja telepíteni, illetve hogy a merevlemez ACPI funkciója be legyen állítva.  Az optikai meghajtó beindítását a Windows operációs rendszer DVD-lemezével kipróbáljuk.

A hordozható számítógép akkuját leteszteljük.  Erről bővebben egy külön cikkben olvashat A hordozható számítógép TFT paneljét és a BIOS menü beállításait leellenőrizzük.  A hordozható számítógépet megtisztítjuk és a kijelző zsanérjait megvizsgáljuk.  A hálózati tápegységet áram alá helyezzük és ellenőrizzük.

A nyomtatókat alaposan megtisztítjuk, a kazettát megvizsgáljuk és próbanyomtatást végzünk.  A menüt átállítjuk magyar nyelvűre.  Ezzel biztosítjuk, hogy Ön egy jó márkát és modellt, illetve egy tiszta és jól működő használt készüléket kapjon. Sok ügyfél meg is lepődik.  A készüléke új vagy használt?  Használt, DE ezen belül is különbség van az átlagos használt készülékek és kitűnő használt készülékek között. 

Vonzó árak:

Ha a számítógépét elsősorban irodai alkamazásokra, internet böngészésére, e-mail kommunikációra, vagy internetes telefonálásra (SKYPE) használja, nincs értelme megfizetnie egy nagyon modern új számítógépet. Egy használt jó minőségű, kedvezőbb áru számítógép is tökéletesen megfelelő a fenti feladatokra. Nálunk hozzávetőleg 3-5 használt számítógéphez juthat hozzá egy új számítógép áráért. Ez jelentős megtakarítás. Kevesebb pénzügyi keretből is értékes számítógéphez juthat, így a megmaradt forrásait más beruházásra fordíthatja.