Hogyan vásárolhatok?

Tőlünk egyszerűen és könnyedén rendelhet

Webáruházunk kizárólag az interneten üzemel. Csak az online áruházon felületén át leadott megrendeléseket fogadjuk. A megrendelésnél kiválaszthatja, hogy személyes átvételt kér-e (Bp, 18. ker) vagy futáros kiszállítást.

Fizetési Lehetőségek
Bankkártyával webáruházon át, Banki átutalás (csak cégeknek) Személyes átvételkor készpénzzel Ha kiszállítást kér, a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával

Számla

Rendelésével együtt kapja meg minden esetben. Ez egyben a termék garancia dokumentuma is, így jól őrizze meg! 

Regisztráció

Vásárolhat vendégként vagy regisztrációval. Javasoljuk, hogy regisztráljon, mert a későbbiekben sokkal egyszerűbben, gyorsabban tud majd vásárolni.

Termékek böngészése és keresése

Termékeket az weblap teltején található termék-kategóriákban tekintheti meg, vagy a keresőmező segítségével kereshet.  A keresőmező az oldal jobb felső sarkában helyezkedik el. Válassza ki a kívánt termék-kategóriát, nézze meg, milyen termékek találhatók benne. Ha egy termék leírását részletesebben meg szeretne tekinteni, a termékek alatti "további info" gombra kattintva  megtalálja ezt. Itt ki tudja majd választani a rendelhető extrákat illetve az elérhető kérhető ajándékokat.  A fő termék képek valós termék fényképek, melyet mi készítettünk. Nálunk nem internetről kimásolt képet lát, így tudja mire számíthat.

Kosár

Ezután már nagyon egyszerű vásárolni: beteszi a kívánt terméket a Kosárba. Ezután folytathatja a vásárlást vagy ha befejezte a rendelést a pénztárhoz fáradhat. A Kosara aktuális tartalmát és értékét a kezdőlap jobb oldali felső részén kísérheti figyelemmel. A "ceruza" ikonra kattintva a rendelését időközben szerkesztheti.

Tovább a pénztárhoz

Itt kell megadni a szállítási, számlázási adatait. Eldöntheti, hogy a terméket személyesen óhajtja-e átvenni vagy kiszállítást kér. Ha raktárról személyesen viszi el a terméket a pontos elérhetőséget emailen küldjük Önnek a visszaigazolásban.

Áttekintheti a megrendelését, ellenőrizheti az adatokat, végül kattintson rá a "Rendelés elküldése" gombra. A megrendelésről azonnali, automatikus visszaigazolást küldünk e-mailben.